2015-07-30 01:02:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Minden fontos dolgát mára időzítse!

Napi horoszkóp július 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Eléggé hullámzó kedélyállapotban telik a napja. Éppen annyi öröm éri, mint bosszúság… Próbálja megőrizni az optimizmusát, pozitív gondolkozással előrébb jut, mintha folyton csak idegeskedik.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz együtt áll még a Jupiterrel, és kedvezőtlen kapcsolatban van a Szaturnusszal. Most könnyen bele tudja élni magát mások helyzetébe, ez azonban azzal jár, hogy nehezen határolja el magát attól a nyugtalan légkörtől, ami körülveszi. Ne hajszolja túl magát!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Valakit megsérthet az óvatlan szavaival, pedig talán nem is gondolta komolyan, amit mondott. Legközelebb fogalmazzon finomabban! Szerencsére hamar elsimul a konfliktus.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A csillagok állása rendkívül érzékennyé és intuitívvá teszi. Most különösen fontos, hogy hallgasson a belső hangra, ez nem viszi tévútra. Az álmai üzenetet hordoznak, figyeljen rájuk!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bak jegyében áll. Ez kedvezőtlen az ön számára, erőtlen, bágyadt lehet, elege lesz a napi rutinból. Este maradjon otthon, és próbálja meg kipihenni magát!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bak jegyében áll, és ez nagyon kedvező önnek. A Szaturnusz helyzete tovább erősíti önt, és most magabiztosan képviseli az álláspontját a munkahelyén is. Valamilyen vitás kérdésben sikerül meggyőznie a főnökét. Minden fontos dolgát mára időzítse!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bak jegyében, a Mars a Rák jegyében áll. Most minden feladat elvégzéséhez több idő kell, mint egyébként. Szedje össze magát, mert kedvező lehetőségei is adódnak, a munkahelyén elismerésben lehet része.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A csütörtök ígérkezik a hét legjobb napjának. A Hold a Bak jegyében áll, ez nagyon kedvező önnek, minden téren sikerre számíthat. Tökéletesen tud koncentrálni a feladataira, gyorsan, könnyedén és hatékonyan dolgozik. Este pihenje ki magát!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Talán szorong egy kicsit, és úgy érzi, most igazán szüksége lenne a partnere támogatására. Beszéljen nyíltan az érzéseiről, nem fog csalódni a másikban! Ha magában tartja a felgyülemlett feszültséget, akkor az agresszióban és féltékenységben nyilvánulhat meg.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Ettől ön érzékenyebb lesz, mint egyébként, és mindent a lelkére vesz. Ha valami nem úgy alakul, ahogy eltervezte, türelmetlenül és ingerülten reagál. Próbáljon inkább a munkájára koncentrálni!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bak jegyében áll. Ingerült lesz szinte egész nap, emiatt nehezen találja a közös hangot a munkatársaival. Próbálja elkerülni a veszekedést, ez csak felesleges feszültségekhez vezetne.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ez a nap lesz a hét legjobb napja. Időzítsen minden fontos dogot mára! A szerelmi élete is jól alakul. Délután kellemes meglepetésben lehet része, talán egy rég nem látott barátja látogatja meg önt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: